VÅRA OBJEKT

Välskött stuga med WC på Jägershill 2!

Denna stuga har vårdats omsorgsfullt av samma ägare i 47år. Tomten är mycket väl omhändertagen med fin gräsmatta, täta vintergröna tujjahäckar och en del bärbuskar och fruktträd. Invändigt är stugan fräsch och välisolerad. Här kommer du att trivas!


Intresseanmälan & visningar

Objeksfakta

Bostadstyp
Fritidshus
Område
Jägershill 2
Boarea
34 Kvm
Biarea
7 Kvm
Tomtarea
398 Kvm
Antal rum
3 rum och kök
Byggår
1953
Fönster
2-glas
TV & Internet
Ingår TV med bordsantenn
Tak
Aluminium / Glasfiberarmerad plast över verandan
Vatten & avlopp
Kommunalt vatten från tidig april till sen oktober. WC avlopp till septiktank på 3000L. Stenkistor utan tömning för övrigt avlopp.
Driftkostnad - El
2.400 kr/år
Driftkostnad - Vatten/Avlopp
800 kr/år
Driftkostnad - Försäkring
1.300 kr/år
Driftkostnad - Övrigt
6.100 kr/år
Driftkostnad - Totalt
10.600 kr/år

Stugan


Stugan ligger på bra läge på bekvämt avstånd från den egna parkeringsplatsen.

Entrén leder in i verandan/matrummet med fönster mot den välskötta trädgården. Taket är isolerat så komforten i verandan är god oavsett väderlek.

Vidare kommer man till ett vardagsrum/ TV rum med bäddsoffa, trätak och heltäckningsmatta.

Allrummet är stort med goda möjligheter till avkoppling och samvaro. Fina möbler liksom en bäddsoffa ingår i köpet. En stor öppning mot köket är en trevlig planlösning.

Köket är väl tilltaget och utrustat med kyl/frys från Whirlpool, spis/ugn från ElektroHelios och en rostfri diskbänk med engreppsblandare.

Badrummet har våtrumsmatta och våtrumstapet i gott skick. Här finns en WC, tvättställ, vädringsfönster och en stor duschplats.

Från utsidan finns ingången till ett sammanbyggt förråd på 2kvm samt ett separat förråd på ca 5kvm som rymmer verktyg mm.

 

Alla inventarier och redskap följer med köpet ( se bilagd inventarielista )

Stugans taxeringsvärde är 75 000kr.

Av stugans totala årliga driftskostad på ca 10 600kr är 6100kr avgifter till föreningen där det ingår parkering, arrende, vatten mm.

 

I trädgården växer det svarta vinbär, röda krusbär och Ingrid Marie äppelträd.

 

 

 


Jägershill 2


Jägershill Sommarstad 2 ligger i Östra delen av Malmö strax utanför Jägersro travbana. Det finns 165 stuglotter inom området, lotterna är mellan 300m² och 500m². Inomområdet finns ett föreningshus en dansbana samt en idrottsplats med dusch, boule, minigolf och fotbollsplan. På varje lott får kolonisten bygga en stuga på max 40m², en friggebod på 15m², en inglasad veranda på 12m² samt ett växthus på 6m². Sommarvatten finns från c:a 15 april till den 15 oktober, detta är beroende på vädret eftersom våra leningar inte ligger frostsäkert. Stadigvarande boende är tillåtet under den tid då vattenledningen är öppen.
Man måste bo i Malmö området för att få köpa stuga i föreningen.

Man kan inte mantalsskriva sig på kolonistugan och man får inte bo där permanent på vinterhalvåret

Överlåtelseavgiften till föreningen är 1000kr för köparen och 1000kr för säljaren.

Mer info på              http://www.jagershill2.se/


Undersökningsplikt


Köparens undersökningsplikt
Då huset står på arrenderad mark är det köplagen som gäller om det skulle bli tvist om huset har något fel som upptäcks efter kontraktets fullbordan.

Både mäklaren och säljaren vill därför uppmana köparen att noggrannt undersöka stugans fysiska skick innan vi skriver bindande avtal.

20 § Köparen får inte såsom fel åberopa vad han måste antas ha känt till vid köpet.

Har köparen före köpet undersökt varan eller utan godtagbar anledning underlåtit att följa säljarens uppmaning att undersöka den, får han inte såsom fel åberopa vad han borde ha märkt vid undersökningen, om inte säljaren har handlat i strid mot tro och heder.

Se Köplagen för komplett lagtext.

 

Bo och biyta är ej exakta mått utan en uppskattning av säljaren. Vill spekulanterna ha exakta mått så vill vi uppmana att de själva mäter upp stugan.


Finansiering


Bankerna ställer tuffare krav för att låna ut pengar för att köpa en kolonistuga då man inte äger marken och därmed ser banken stugan som ett osäkert pant objekt. En väg att finansiera stugan är att ta ett lån på sin bostadsrätt eller på sin fastighet om de är lågt belånade.
För att ta reda på om det finns utrymme för ytterligare lån kan man anlita en mäklare för en värdering av sin egendom.


Har du en stuga att sälja?


Vi har ett special paket med ett fast arvode på 28 500kr om vi får din stuga såld till ett pris du är nöjd med. Du kan när som helst avbryta vårt förmedlingsuppdrag utan kostnad. Vi marknadsför din stuga på bästa sett på Blocket och Hemnet mm. Vår yrkesfotograf lyfter fram det bästa med din stuga.
Jag ser fram mot ett givande samarbete/ DavidPRIS

295.000 kr

som utgångspris
ANSVARIG MÄKLARE

David Blomberg

Reg. Fastighetsmäklare
OBJEKTSDOKUMENT

GÅR DU I SÄLJTANKAR?

SKICKA IN DITT NUMMER SÅ RINGER VI UPP DIG!

© 2014-2020 Zetterberg & Blomberg Fastighetsförmedling. Alla rättigheter förbehålls.

Utvecklad av Sarvitech.