VÅRA OBJEKT

Anrikt hus i Toscana!

Drömmer du om ett anrikt tornhus av solbränd tegel i Toscanas hjärta? Huset var en gång en del av stadsmuren så man kan känna historien i väggarna. Tornrummet på nedre planet har tidigare varit kök och möjligheten finns att enkelt skapa två lägenheter. Antingen använder man befintlig entré gemensamt eller också gör man en separat entré via den utvändiga trappa som fortfarande finns kvar. Mitt i Toscanas böljande landskap, bland många andra städer och byar, ligger det medeltida Scrofiano. När man tagit sig innanför muren ser man ofta en stol i skuggan utanför ingången till husen där de senaste händelserna avhandlas. Ett stycke in på den smala stenlagda huvud-gatan, där husen ligger tätt intill varandra finns Casa Lauretana. Pris 240 000 Euro Kontakta säljaren direkt, Ove Lundgren, på mail ove.lundgren@faqtum.se eller 0733-128760 Hyr en vecka och se om huset passar er!


Intresseanmälan & visningarObjeksfakta

Bostadstyp
Villa
Område
Toscana
Boarea
140 Kvm
Antal rum
5 rum och kök
TV & Internet
Internet anslutning
Vatten & avlopp
Kommunalt VA

Beskrivning


Huset

Huset har underhållits väl genom historien. De två tornrummen som ingår i huset har varit en del i den försvarsanläggning som den omgärdande muren utgjorde

 

Byggnaden har bärande väggar i tegel och bjälklag är karaktäristiskt utformade med ett balksystem i trä med synligt tegel i under-taken.

Alla golv är klädda med klinker och innerväggarna är putsade.

Vissa delar av putsen är frilagd och den gamla tegelväggen är då synlig.

Uppvärmning sker med gas och vattenburna radiatorer.

Utöver kommunalt VA finns internetanslutning.

 

Möjlighet finns att dela in huset till två separata lägenheter. Perfekt för att få in hyresintäkter eller till samägande.

 

Övre planet innehåller kök med utgång till terrass, matrum, badrum och två sovrum.

Köket är modernt utrustat och har kyl/frys, gasspis, elugn och en öppen spis.

I badrummet finns wc, tvättställ och badkar. Väggarna är klädda med kakel.

I direkt anslutning till köket finns en terrass, en oas med vindruvor hängande som solskydd samtidigt som vindruvorna direkt kan plockas när man sitter på terrassen. I anslutning till köket finns ett förråd med bland annat gaspanna och tvättmaskin.

Botten planet består av en entréhall, vardagsrum, ett mindre tornrum, badrum, förråd och en vinkällare. Badrummet har wc, tvättställ och duschkabin.

 

Omgivningarna

I nära anslutning till Scrofiano finns omfattande vinodlingar och det vackra Toscanalandskapet med platser som le Crete, Montepulciano, Asciano, Pienza och Montalcino. En kulen dag kan varma bad i exempelvis närbelägna Rapolano Terme vara ett avslappnande alternativ.

 

Närheten till autostrador gör det enkelt att snabbt nå städer som Siena, Florens och Rom. Motorvägen till Siena är avgiftsfri och är en smidig trafikled för att nå exempelvis Volterra, San Gimignano och Chianti-distriktet. Till Siena tar det med bil en dryg halvtimme. Via Siena nås Grosseto och havet på ca 1,5 timme. Via autostradan,(A1),som går mellan Milano och Rom nås Florens på en dryg timme och Rom på drygt 2 timmar.

 

I närbelägna Sinalunga finns ett stort utbud av olika slags affärer och restauranger. I Scrofiano finns en mindre livsmedelsaffär.

Grundfakta

Boarea ca 140 m2

Energiklass G

5 rum och kök, varav 2-3 sovrum

Pris: 260 000 Euro

Även uthyrning kan vara aktuellt.

 

 PRIS

240.000 Euro

ANSVARIG MÄKLARE

David Blomberg

Reg. Fastighetsmäklare
OBJEKTSDOKUMENT
  Inga dokument tillgängliga

GÅR DU I SÄLJTANKAR?

SKICKA IN DITT NUMMER SÅ RINGER VI UPP DIG!

© 2014-2019 Zetterberg & Blomberg Fastighetsförmedling. Alla rättigheter förbehålls.

Utvecklad av Sarvitech.