VÅRA OBJEKT

Lyxig stuga på Jägershill 4!

Välkommen till en stuga med modern planlösning och spännande materialval. Trädgården är på 490kvm och insynsskyddad med gäststuga, tvättstuga och utekök. Möjlighet till vintervatten. Här kommer du att trivas!


Intresseanmälan & visningar.


OBS!
Kontrollera så inga mellanslag har hamnat efter namn, efternamn, e-mail eller telefonnummer

Objektsfakta

Bostadstyp
Fritidshus
Område
Jägershill 4
Boarea
38 Kvm
Biarea
22 Kvm
Tomtarea
459 Kvm
Antal rum
2 rum och kök
Byggår
1958
Fönster
2-glas
Tak
Plåt 2019
Vatten & avlopp
Kommunalt vatten från föreningen från tidig april till sen oktober. Elmulltoa och stenkista till övrigt avlopp.
Driftkostnad - El
7.000 kr/år
Driftkostnad - Försäkring
1.500 kr/år
Driftkostnad - Totalt
8.500 kr/år

GÅR DU I SÄLJTANKAR?

VI ERBJUDER DIG ALLTID EN GRATIS VÄRDERING

SKICKA IN DITT NUMMER SÅ RINGER VI UPP DIG!


Stugan


En stort trädäck med inbyggd belysning ger en fin inledning på stugan. Nyplanterad tujja ger insynsskydd året runt. Vardagsrummet har ekparkett, synliga takbjälkar och svart tak. Centralt står en köksö med en iduktionshäll.

Övrig köksutrustning består av kyl/frys i fullhöjd från Siemens, diskmaskin från Siemens, och vask med instant heater (varmvattenberedare). Köksväggen är kaklad med inbyggd ugn och arbetshöjden är god.

Vardagsrummet har en väggmonterad etanolkamin under platt-TVn. Fönster i fullhöjd ger en fin kontakt med trädgården.

Sovrummet har inbyggda spotlights och laminatgolv.

Badrummet har klinkers och putsade väggar, kommod med tvättställ, bubbel badkar och WC (ej anslutet till avloppet än).

I en bod på tomten finns det en tvättstuga med dusch, elmulltoa, tvättmaskin från Elektrolux och torktumlare fån Cylinda. Här är klinkers och putsade väggar. I boden finns en separat varmvattenberedare. Det finns även ett förråd/verkstad i anslutning till tvättstugan. Grannen har en egen vattenbrunn som även är kopplad till denna stuga. 

Det finns en separat bod med ett inrett och isolerat sovrum på ca 12kvm.

I ett insynsskyddat hörn finns en pergola med hängande växter över en bubbelpool.

Inventarier och redskap kan ingå i köpet. Värmepumpen är trasig.

I den årliga avgiften till föreningen på 13338kr/år ingår arrende vatten mm. Utöver detta betalar medlemmarna ca 5000kr till en fond för att finansiera ett framtida kommunalt avlopp och markköp.

 

 

 


Jägershill 4


Följande gäller vid
Överlåtelse vid arrendekontrakt
Styrelsen skall informeras innan stugan annonseras ut till försäljning. Arrendetomten skall kontrolleras av styrelsen för att tomt/stuga ska överlåtas i det skick som gäller enligt ordningsregler med flera. Tomten skall vara i välskött skick,/träd/häckar/staket klippta till mått enligt gällande regler.
Godkänt avlopp skall finnas.
Kolonistuga/veranda/förråd ska vara uppfört enligt gällande storlek, 40 kvm boyta, 12 kvm inglasad veranda samt förråd
max 10 kvm. När nuvarande arrendator hittat ny arrendator ska namn, adress och personnummer på denne/denna/dessa lämnas till styrelsen för godkännande av medlemskap. Ny arrendator/medlem skall vara mantalsskriven i Malmö kommun eller i direkt angränsande kommuner, kunna visa det och inte ha några betalningsanmärkningar. Vid tidpunkten för överlåtelsen av arrendekontraktet ska den nya medlemmen (köparen visa legitimation och erlägga 1000 kr och överlåtaren (säljaren) erlägga 1000 kr i överlåtelseavgift till föreningen.
Observera att styrelsen har minst 14 dagar på sig att besiktiga stugan innan den kan lämnas till försäljning. Och att en överlåtelse kan ta minst 14 dagar innan styrelsen godkänt nytt medlemskap.


Köparens undersökningsplikt


Då huset står på arrenderad mark är det köplagen som gäller i de flesta fall som innefattar köpet men jordabalken reglerar bland annat dolda fel om det skulle bli en tvist om byggnaden har något dolt fel som upptäcks efter kontraktets fullbordan. 

Både mäklaren och säljaren vill därför uppmana köparen att noggrant undersöka stugans fysiska skick innan vi skriver bindande avtal.

Har köparen före köpet undersökt varan eller utan godtagbar anledning underlåtit att följa säljarens uppmaning att undersöka den, får han inte såsom fel åberopa vad han borde ha märkt vid undersökningen, om inte säljaren har handlat i strid mot tro och heder. 

Se Köplagen/Jordabalken för komplett lagtext.

Bo och biyta är ej exakta mått utan en uppskattning av säljaren. Vill spekulanterna ha exakta mått så vill vi uppmana att de själva mäter upp stugan. Alla mått som anges som boyta eller biyta är yttermått när det gäller kolonistugor.

Spekulanter som önskar att lägga bud godtar följande: Bud som läggs på detta objekt är inte bindande och bindande köp uppkommer först när det föreligger ett skriftligt köpekontrakt som undertecknats av båda parter och utväxlats.

 


Finansiering


Bankerna lånar normalt inte ut pengar för att köpa en kolonistuga då man inte äger marken och därmed ser banken stugan som en osäkert pant.

Den typ av lånelöften bankerna ger för fritidshus gäller inte för denna typ av stugor som ligger på koloniområden.

En väg att finansiera stugan är att ta ett lån på sin bostadsrätt eller på sin fastighet om de är lågt belånade.
För att ta reda på om det finns utrymme för ytterligare lån kan man anlita en mäklare för en värdering av sin egendom.


Har du en stuga att sälja?


Vi har ett specialpaket med ett fast arvode på 29 500kr om vi får din stuga såld till ett pris du är nöjd med. Du kan när som helst avbryta vårt förmedlingsuppdrag utan kostnad. Vi marknadsför din stuga på bästa sett på Hemnet, hittahem, booli m.fl. Vår proffsfotograf lyfter fram det bästa med din stuga. Boka ett möte för mer ingående information.
Ser fram mot ett givande samarbete/ David 0708 57 62 32  david@zbf.sePRIS

560.000 kr

som utgångspris
ANSVARIG MÄKLARE

David Blomberg

Reg. Fastighetsmäklare
OBJEKTSDOKUMENT
  Inga dokument tillgängliga

Malmös största stugmäklare erbjuder dig alltid en gratis värdering

© 2014-2023 Zetterberg & Blomberg Fastighetsförmedling. Alla rättigheter förbehålls.