VÅRA OBJEKT

Friköpt hobbysnickeri på bästa läge!

I Vintrieby, bara några hundra meter från det pulserande Emporia och Hyllie station, finner ni denna friköpta fastighet som är en fullt utrustad snickeriverkstad. Vi kommer att ha första visningen söndagen den 8 mars mellan kl 14:00-15:00 då ni kommer träffa både ägaren och mäklaren. Välkommen att anmäla er till visningen.


Intresseanmälan & visningar
Objeksfakta

Bostadstyp
Övrigt
Område
Vintrie / Hyllie
Byggår
1970
Fönster
2-glas
Tak
Eternit
Vatten & avlopp
Kommunalt vatten och avlopp betalt men ej anslutet. Det finns två anslutningspunkter vid tomtgränsen.

Lokalen


Tomten är på 397kvm varav den största delen är asfalterad eller stensatt. Det är gott om parkeringsplatser framför fastigheten men även gatuparkeringar där man får stå 24timmar.

På södra sidan gränsar tomten till en hästhage och i övrigt består grannhusen av åretrunt bostadshus så säkerheten nattetid är god.

En bred garageport i väster leder in i träverkstaden. Här är gjuten betongplatta utan isolering. Alla snickerimaskiner är äldre men fullt fungerande. Åtta dubbelglasade fönster släpper in ljus från söder och norr. Det är 248cm i takhöjd.

Metallverkstaden är nästa rum. Här ligger en isolerad gjuten platta med vattenburen golvvärme. Även här finns en stor maskinpark med äldre, fullt fungerande maskiner. En dörr leder ut på gården i norr. Fem fönster ger mycket ljus. I hörnet går en trappa upp till loftet.

Trappan leder upp till det isolerade loftet med 215cm till nock och ett fönster åt öster.

En dörr leder in till den oisolerade delen av loftet som fungerar som virkesförråd. Allt virke ingår i köpet. En lucka i västra fasaden gör det enkelt att flytta materialet.

 

Nuvarande ägare köpte fastigheten 1992 av mannen som byggde fastigheten 1970. Nuvarande ägare har använt fastigheten till avancerat hobbysnickeri.

Elsystemet är för närvarande på 20 ampere.


Byggnadsbeskrivning


INDUSTRIENHET, TRÄVARUINDUSTRI (425) (425)
Byggnad, värde: 173 000 kr
Mark, värde: 258 000 kr
Summavärde: 431 000 kr

Taxeringsår: 2019PRIS

2.500.000 kr

som utgångspris
ANSVARIG MÄKLARE

David Blomberg

Reg. Fastighetsmäklare
OBJEKTSDOKUMENT

GÅR DU I SÄLJTANKAR?

SKICKA IN DITT NUMMER SÅ RINGER VI UPP DIG!

© 2014-2020 Zetterberg & Blomberg Fastighetsförmedling. Alla rättigheter förbehålls.

Utvecklad av Sarvitech.