VÅRA OBJEKT

Renoverad stuga på Bulltofta /Valdermarsro!

Denna stuga har nyrenoverade ytskikt och nylagt trädäck. Här kan du njuta av ditt koloniliv utan att behöva lägga energi på renoveringar och underhåll. Trevlig planlösning med storstuga, skärmtak och lillstuga med ett nytt trädäck där i mellan. Här kommer du att trivas!


Intresseanmälan & visningarObjeksfakta

Bostadstyp
Fritidshus
Område
Bulltofta / Valdermarsro
Boarea
30 Kvm
Biarea
8 Kvm
Tomtarea
287 Kvm
Antal rum
2 rum och kök
Byggår
1970
Fönster
2-glas och 3-glas
Tak
Plåt
Vatten & avlopp
Kommunalt vatten från föreningen från tidig april till sen oktober. Avlopp till tvåkammarbrunn med årlig tömning.
Driftkostnad - El
2.400 kr/år
Driftkostnad - Vatten/Avlopp
500 kr/år
Driftkostnad - Försäkring
1.000 kr/år
Driftkostnad - Övrigt
2.000 kr/år
Driftkostnad - Totalt
5.900 kr/år

Stugan


Tomten ligger på trevligt läge med egen ingång från allmänning om man inte vill gå genom koloniområdet. Det finns även gratis parkering med P-skiva nära ingången till tomten.

Ägaren har under det senaste året rustat upp stugan ordentligt. Utvändigt är all träpanel bytt. Ett nytt trädäck förbinder alla ytor med varandra. Invändigt ligger nytt  laminatgolv och ytskikten är fräscht vita.

Ett skärmtak på ca 10kvm inleder. Här sitter man bra utan insyn och rejält väderskyddad. Från skärmtaket går man in i storstugan på ca 18kvm. Här är ett modernt kök med inbyggd kyl/frys, keramikhäll, ugn och kolfilterfläkt.

Golvet är ett nylagt laminatgolv och väggarna är bredspacklade och vitmålade. Med fördel kan man ha en bäddsoffa här så har man ett extra sovrum.

Via trädäcket når man lillstugan som har ett sovrum på ca 12kvm med nytt laminatgolv och nytapetserade väggar. Båda stugorna är välisolerade och fönstren är moderna 2 och 3-glasfönster. På baksidan finns ett förråd och en toalett med nyare elmulltoa som fungerar året runt. Föreningen har en gemensam WC som alla kolonister har nyckel till.

 

Trädgården är lättskött med fin gräsmatta och täta häckar. Här växer plommon, äpple, päron, hassel och persika.

I den årliga avgiften till föreningen på ca 2000kr ingår vatten, arrende, parkering mm.

Stugan har en modern elcentral med automatsäkringar och jordfelsbrytare.


Koloniföreningen


Bulltofta Trädgårdsförening ligger i området Bulltofta, vid Källvattengatan. Föreningen grundades 1908 med inriktning mot kaninuppfödning. Idag har föreningen 87 tomter, som arrenderas ut till privatpersoner.

Köparen måste ha ordnad ekonomi och vara skriven i Skåne. Överlåtelseavgiften är 200kr från säljaren och 300kr från köparen.

Det finns en gemensam WC som medlemmarna får en egen nyckel till.

Man får ej bo permanent i stugorna på vinterhalvåret då vattnet är avstängt. Man får inte bolån till att köpa stugorna.

Bulltofta Trädgårdsförening är numer en trädgårdskoloni med behållen möjlighet för avel av kaniner. Vid Valborg anordnar föreningen majbål och samkväm i klubbstugan, för att stärka gemenskapen i föreningen.

 

Kontakt: 

bulltofta.koloniforening@hotmail.se

Ordförande: Ljupco Stefanovski, tel: 0707-75 58 59, e-post: ljupco.stefanovski@telia.com

Kassör: May Nilsson, tel 0737-82 07 04, e-post: miljondelen@hotmail.com


Undersökningsplikt


Köparens undersökningsplikt
Då huset står på arrenderad mark är det köplagen som gäller om det skulle bli tvist om huset har något fel som upptäcks efter kontraktets fullbordan.

Både mäklaren och säljaren vill därför uppmana köparen att noggrannt undersöka stugans fysiska skick innan vi skriver bindande avtal.

20 § Köparen får inte såsom fel åberopa vad han måste antas ha känt till vid köpet.

Har köparen före köpet undersökt varan eller utan godtagbar anledning underlåtit att följa säljarens uppmaning att undersöka den, får han inte såsom fel åberopa vad han borde ha märkt vid undersökningen, om inte säljaren har handlat i strid mot tro och heder.

Se Köplagen för komplett lagtext.

 

Bo och biyta är ej exakta mått utan en uppskattning av säljaren. Vill spekulanterna ha exakta mått så vill vi uppmana att de själva mäter upp stugan.


Har du en stuga att sälja?


Vi har ett specialpaket med ett fast arvode på 28 500kr om vi får din stuga såld till ett pris du är nöjd med. Vi marknadsför din stuga på bästa sätt i dagspressen, Blocket och Hemnet. Vår yrkesfotograf lyfter fram det bästa med din stuga. Du kan när som helst avbryta uppdraget utan kostnad om du får andra planer.
Jag ser fram mot ett givande samarbete/ DavidPRIS

365.000 kr

som utgångspris
ANSVARIG MÄKLARE

David Blomberg

Reg. Fastighetsmäklare
OBJEKTSDOKUMENT
  Inga dokument tillgängliga

GÅR DU I SÄLJTANKAR?

SKICKA IN DITT NUMMER SÅ RINGER VI UPP DIG!

© 2014-2020 Zetterberg & Blomberg Fastighetsförmedling. Alla rättigheter förbehålls.

Utvecklad av Sarvitech.